06-52831144

info@kuipers-events.nl

Contactformulier

Voornaam*

Emailadres*
Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Gegevens

Wil je kennismaken of meer informatie mail naar info@kuipers-events.nl of bel 06-52831144. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie/thee en deze kennismaking is geheel vrijblijvend en gratis.

Adres

Weldamlaan 33
6825 BX Arnhem

Telefoon

06 – 52 83 11 44

E-mail

info@kuipers-events.nl

Over ons

Leuk dat jullie meer over ons te weten willen komen.

Wij, Ferry en Marga Kuipers, zijn de drijvende kracht achter Kuipers Events. Het is allemaal begonnen met onze eigen bruiloft. We zijn getrouwd op 08-08-08. Voor ons een hele speciale datum, we hadden op onze trouwdag ook 8 jaar verkering. Door mijn opleiding International Hospitality Management en het organiseren van onze bruiloft ben ik (Marga) er achter gekomen dat daar mijn passie ligt.

We hebben diverse trouwlocaties bezocht en bij Landgoed Huis de Voorst ben ik in gesprek gekomen met de eigenaar en kreeg ik een baan aangeboden. Ik ben daar werkzaam geweest als sales medewerker/weddingplanner en heb ik verscheidene bruiloften en feesten georganiseerd en begeleidt. Door de komst van mijn zoon moest ik tijdelijk stoppen. Het werk bleef mij trekken en ik kreeg een aanbod bij Landgoed Rhederoord. Als snel bleek ik in blijde verwachting van mijn dochter. Toen heb ik de keuze gemaakt om voor de kinderen te zorgen. Dat hield niet in dat ik stil kon blijven zitten. Ik ben vaak gevraagd om diverse babyshowers, kraamfeesten, trouwerijen en verjaardagen te organiseren. Mijn passie wakkerde weer aan, waarom maak ik hier geen werk van ? En zo geschiedde…

De kinderen hebben nu de leeftijd dat ze naar school gaan. Het idee van een eigen bedrijf opstarten kwam steeds vaker ter sprake. Mijn man en zakenpartner (Ferry) heeft een bouwkundige en horeca achtergrond. Hierdoor heeft hij veel meer kijk op hoe groot de ruimtes zijn en hoe deze aangekleed kunnen worden. Ik bespreek mijn ideeën en hij tekent het uit en we gaan samen aan de slag. We zijn diverse keren ceremoniemeester geweest. Hierdoor kwamen we erachter dat we erg goed op elkaar zijn ingespeeld en hebben maar een half woord nodig. En we vullen elkaar goed aan. Zo is de naam Kuipers Events ontstaan. We richten ons op bruiloften, events en de afscheid. Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken! Gaan we samen mooie herinneringen creëren??

Met gastvrije groet,

Ferry & Marga