06-52831144

info@kuipers-events.nl

Contactformulier

Voornaam*

Emailadres*
Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Gegevens

Wil je kennismaken of meer informatie mail naar info@kuipers-events.nl of bel 06-52831144. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie/thee en deze kennismaking is geheel vrijblijvend en gratis.

Adres

Weldamlaan 33
6825 BX Arnhem

Telefoon

06 – 52 83 11 44

E-mail

info@kuipers-events.nl

Babyshower Sissie

Babyshower

Marga en ik waren in 2011 tegelijk zwanger. We wilden onze buiken laten gipsen en deden dit samen bij Marga thuis. Na het gipsen werd ik verrast door mijn lieve familie en vriendinnen. Ik heb niet in de gaten gehad dat Marga, mijn schoonzus en een vriendin een babyshower voor mij organiseerden!

Korenmarkt

We gingen naar 5th Avenue op de korenmarkt in Arnhem. Boven stond een lange tafel klaar die helemaal versierd was met blauwe slingers en kaarsjes. We hebben genoten van een high tea met heerlijke hapjes, ik werd verwend met kadootjes en tussendoor deden we spelletjes zoals pictionary. De gasten waren gekleed in groen/blauw, een leuk detail. Ik kreeg een luiertaart met foto’s en wensen van iedereen, erg leuk!

Organisatie

Alles was heel goed geregeld, ik heb een hele leuke middag gehad en was zeer verrast! Marga kan goed organiseren, krijgt heel veel gedaan, denkt aan details en brengt groepen samen. Marga heeft goed gekeken naar wat bij mij past. Ik had mijn eigen babyshower niet anders gedaan…

Sissie

ClientSissie
ProjectBabyshower
0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*